Hatha flow

90 min

måndagar kl. 19.30 - 21.00 ,    

med Linda

Hatha flow är en mjuk men ibland svettig Hatha klass där rörelserna sätts i hop lite mer i ett flöde och där andetaget är vägledande. Lindas klasser passar såväl nybörjare som lite mer avancerade yogautövare.läka. För dig som inte har möjlighet att komma regelbundet går det bra att komma på drop-in (200 kr).

        
     2880kr 
      15 ggr

tisdagar kl 16-17

med 

 

Är för dig som är gravid och som vill förbereda din kropp fysiskt och ditt sinne mentalt inför kommande förlossning. Fokuset ligger på att lära känna kroppen mer inifrån och komma i kontakt med sitt barn genom gravidanpassade övningar och avslappning.

1800 kr
8 ggr
Gravidyoga     60 min

 

           

Chakrabalans 75 min

Måndagar kl 18.00-19.15

med Lena

 

Chakror är energicentra. I yogan talar vi om chakrona som nav, kring vilka våra inneboende energi kretsar. Varje chakra kopplar till en viss del av kroppen. När chakrona är i balans flödr energin som den ska-vi känner oss grundade, kraftfulla och klara i sinnet.

I denna kurs bekantar vi oss med chakrasystemet. Vi undersöker kroppens sjustörre energicentra samt auran, energufältet runt kroppen. Kursen syftar till att ge ökad kunskap och förståelse för chakrasystemet. Du får praktiska verktyg att uppmärksamma och balanserat din inneboende energi för ökat välbefinnande i vardagen. Vanliga resultat av chakrabalansering är känslan av att stå stadigt och vara i upplyst flöde. Det blir lättare att hålla fokus och riktning i livet. Du kan öka din förmåga till öppenhet för dig själv och andra. Kursen baserar sig på Kundaliniyogans kunskapstradition. Varje klass fokuserar på ett eller flera charkan. Vi gör riktade andningsövningar (pranayam), kroppsövningar (asanas) och korta meditationer. Du får också vila i avslappning.

Alla kan gå kursen -inga förkunskaper krävs. Du utövar yoga för din egen skull, utifrån dina förutsättningar och behov.

1920kr

8 ggr

MediYoga 

Mediyoga med Michelle

För ditt bästa jag - onsdag kl 19.30 - 20.45

MediYoga har sin grund i Kundaliniyogan och passar alla. Passen är djupverkande genom en kombination av fysiska övningar, positioner och andning. Du jobbar efter dina egna förutsättingar med rörelse, andning och meditation, och utvecklas i din egen takt genom att stärka dig själv fysiskt, mentalt och emotionellt.

2660kr 

15 ggr

tisdagar kl.  10.00 -11.00

       med Rosanna     

Passar alla som fött barn och vill ha en stund varje vecka då man får träning för en kropp som varit gravid och gått igenom en förlossning. Vi fokuserar på att stärka mage, axlar och rygg men arbetar även med andra kroppsdelar för att få en balanserad träning. Inspirationen kommer från yoga och mammamage-träning samt rehabiliterande träning.

Passet är även till för att du som föräldraledig ska få möjlighet att lära känna andra föräldrar i ditt område.

Du är välkommen med eller utan barn och bäst är om ditt barn ännu inte kryper.

Jag som håller i passet är utbildad danspedagog och doula och har arbetat många år med mammaträning.

 1200 kr

    8 ggr

Mamma-bebis träning  60 min

Yoga för alla, nära dig!

tel.   070-4174929

Fredrikslundsv 2,

16834  Abrahamsberg 

camillalindh.yogapalatset@gmail.com

© 2015 by Jady Di Giorgio. Yogapalatset.se